حجه الاسلام سیدعلی خمینی در واحدزرند:رمز موفقیت دانشگاهها برقراری ارتباطش با بدنه جامعه است

ابتدای مراسم کاظم نعمت الله زاده ماهانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی زرند ضمن خیر مقدم به سلاله پاک رسول الله و نوه ارجمند حضرت امام خمینی (ره) به دانشگاه آزاد اسلامی به علاقه وافر حضرت امام به ایشان اشاره کرده و گفت: حضرت ایشان در حاشیه نسخه ای از صحیفه سجادیه که به نوه بزرگوارشان هدیه کردند مرقوم فرمودند: این نسخه ارزشمند را به فرزند عزیزم که در چهره او نور می بینم و او که از سلاله پاک پدری چون احمد و مادری که از سلاله پاک  ائمه اطهار است هدیه میکنم و امیدوارم که از این کتاب ارزشمند بهره مند گردد ودر پایان چنین نگاشته اند که : خداوندا عزیزانم را به تو می سپارم که تحت تربیت خویش قرار دهی.
ماهانی افزود: امروز شاهدیم که حضرت امام هر آنچه از خداوند متعال خواسته بودند همان شد و چنین فرزندان نیکو خصالی در زمره بهترین های جامعه علمی ما قرار گرفته اند که ماهم از حضور این فرزند رشید و عالم مراد و مرشدمان در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی زرند ابراز خرسندی نموده و امیدواریم قدم مبارک ایشان برای این شهرستان و دانشگاه خیر و برکت بهمراه داشته باشد.
حجه الاسلام رضاکرمی پور امام جمعه زرند ضمن خیر مقدم به حجه الاسلام حاج سید علی خمینی فرزند یادگار حضرت امام (ره) گفت: مفتخریم درشهرستانی میزبان این عزیز گرانقدر هستیم که رهبر عظیم الشان انقلاب در جریان سفر پر خیر و برکتشان به این دیار فرمودند: من زرند را به نمازهای جماعت و اجتماعات با شکوه جمعه اش می شناسم مردمی که در طول دفاع مقدس با اهدا بهترین فرزندان خود در راه امام و مولایشان ارادت خود را به امام و راه امامشان در سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ثابت نموده اند.
حجه الاسلام سید علی خمینی نوه بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) ضمن ابراز خدسندی از حضور در جمع دانشجویان و مردم زرند گفت: فضای دانشگاه با اندیشه های بلند حضرت امام (ره) گره خورده بود چرا که ایشان فرمودند: دانشگاه مبداء همه تحولات است بی شک این خصوصیت خود دانشگاه نیست بلکه مساله معرفت  و دانش از اهمیت بیشتری برحوردار است و انسان همیشه از موهبت معرفت واندشه برخورداراست.
نوه حضرت امام در ادامه افزود:هرگونه تحولی که در جامعه رخ میدهد بی شک ریشه در دانشگاه دارد، لذا از ابتدای حرکت و نهضتی که امام آغاز کردند بیش از هرچیز تاکیدشان روی آگاهی مردم بود ودر سخنی فرمودند: وقتی مردم خودشان آگاه باشند خودشان بر روی همه مسائل اجتماعی، اقتصادی و سیاسی اثر خواهند گذاشت. لذا ایشان از ابتدا با روشهای چریکی در انقلاب موافق نبودند و آنهم در شرایطی بود که آن زمان هنوز روش انقلابها در جوامع روش نرم نبود.
وی تصریح کرد: با توجه به چنین شرایطی تاکید امام به آگاهی مردم بود و ایشان چنین تحولی که از آگاهی عمومی بدست آید را یک تغییر مانا و ماندگار می دانستند و با تحولی که با احساس همراه باشد متفاوت است. تغییر ات احساسی در زندگی با ورود سایر تحولات دچار دگرگونی خواهد شد و ماندگار نخواهد بود.تغییراتی که با آگاهی همراه باشد این تحول جاودانه و ماندگار خواهد بود.لذا امام که می فرمایند دانشگاه مبداء همه تحولات است باید همه تغییر وتحولات ریشه در دانشگاه داشته باشد، تحولاتی که با دانش و آگاهی همراه نباشد هرگز ماندگار نخواهد بود.
سیدعلی خمینی اظهار داشت: موضوع قابل توجهی که در این جمله مشهود است مبداء بودن دانشگاه است اما اگر قرار باشد موفق باشد و به انتها برسد باید با بدنه جامعه ارتباط برقرار کند به این معنا که کسانی که دانش و آگاهی دارند وظیفه شان سنگین است تا این آگاهی را به جامعه منتقل کنند. تولید دانش و معرفت زمانی معنادار خواهد بود که با بدنه جامعه ارتباط برقرار کند لذا تاکید امام نسبت به یک قشر خاص نبود. امام هرگز معتقد به اینکه آگاهی متعلق به قشر خاصی باشد چه روحانی و چه دانشگاهی نبود بلکه اعتقادش بر این استوار بود که بار دانش بر دوش همه مردم باشد. این اندیشه چنان تحولی بوجود آورد که منتهی به انقلابی شد که مردم از درون دچار تغییر و دگرگونی شدند.
فرزند یادگار امام تاکید کرد: دانشجویان و دانشگاهیان باید دو خصلت را تقویت کنند اول تلاش در دست یابی معرفت و دانش و دوم این که دانش به بدنه اجتماعی متقل شده تا جامعه بتواند استفاده کند. تاکید امام هم در جریان انقلاب بر تحول انسانی بود و اراده شان بر انقلاب درون و جان بود که حاصلش تولد فرهنگ شهادت بود و نمونه اش زرند است با اهداء این تعداد شهید و رزمنده و این مساله نتیجه نگاه امام به بدنه اجتماع و تحول آحاد مردم نتیجه اش دفاع مقدس بود که با و جود همه تحریم ها و تنگنها که  نتیجه اش فشار قدرتهای استکباری در قالب فردی بنام صدام به این مردم شد اما نتیجه این تحول بوجود آمده در مردم این شد که یک و جب هم از خاک مقدس این سرزمین به تاراج نرفت و جاودانگی ایران را به ارمغان آورد.
ایشان در پایان ضمن قدردانی از مهمان نوازی مردم و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی زرند برای همه آرزوی توفیق کرد.

زرند