دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت در نگاه 92

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد بافت، ایجاد 8رشته در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامي بافت را از جمله دستاوردها و فعالیت های این دانشگاه در سال گذشته عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، ساخت و افتتاح کتابخانه شهید کریمی و 3 كارگاه با اعتباري بالغ بر 4 ميليارد ريال، انتشار یک عنوان كتاب و درج 25 مقاله اعضاي هيات علمي، برگزاري 14دوره کلاس ضمن خدمت، تاسيس 8 رشته در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و... از جمله دستاوردها و فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامي واحد بافت در سال 92 است.
دکترابراهیم خراسانی پاریزی رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد بافت در تشریح این اقدامات به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: اين واحد دانشگاهي در سال 92 پس از 19 سال تلاش و فعالیت به عنوان بزرگترین مرکز علمی شهرستانهای بافت،رابر و ارزوئیه با تلاش هاي اعضاي هيات علمي، اساتيد و كاركنان موفقيت هاي خوبي در حوزه هاي مختلف علمي، پژوهشي، آموزشي و فرهنگی داشته است.
وي اظهار داشت: در سال گذشته،با توجه به نیاز واحد به دارا بودن کتابخانه ای جامع،اقدام به ساخت کتابخانه مرکزی دانشگاه با اعتباری بالغ بر دو و نیم میلیارد ریال شده که  مزین به نام دانشجوی شهید هوشنگ کریمی از شهدای دانشگاه میباشد.
  دکترخراسانی پاریزی به ساخت کارگاههای بتن،مدار فرمان و ماشین الکتریکی با اعتباری بالغ بر یک و نیم میلیارد ریال ظرف یکسال گذشته اشاره کرد و افزود: کارگاه تکنولوژی بتن با دارا بودن قابلیت تعیین درصد اختلاط مصالح،بدست آوردن یک مقاومت خاص بتن و چندین قابلیت منحصر بفرد دیگر میتواند جوابگوی نیاز کارگاهها و شرکتهای فعال در زمینه ساخت وسازدر سطح منطقه و شهرستان باشد. همچنین تیم روباتیک دانشگاه ازاد اسلامی واحد بافت با اعتباری بالغ بریکصد وپنجاه میلیون ریال راه اندازی گردید که اکنون یکی از 18 تیم راه یافته به مرحله نهایی مسابقات روبوکاپ ایران در رشته مین یاب میباشد که بهار سال آینده در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار خواهد شد.
دکترخراسانی پاریزی خاطرنشان کرد: همچنين طي یک سال اخیراعضاي هيات علمي اين واحد علاوه برچاپ یک جلد کتاب، توانستند تعداد 25 مقاله در مجلات معتبر بين المللي  و داخلی به چاپ برسانند علاوه بر اینکه 3 تن از اساتيد این دانشگاه در آزمون دكتري سال 92 پذيرفته شده اند.
وي خريد بيش از  2 هزار جلد كتاب  را از ديگر فعاليت هاي پژوهشي اين واحد دانست و خاطرنشان کرد: با خريداري اين تعداد کتاب ، كتب موجود در كتابخانه اين واحد دانشگاهي به 30 هزار جلد افزايش يافت.همچنین تحت پوشش قرار گرفتن محوطه دانشگاه به اینترنت وایرلس(بی سیم) از ديگر فعاليت هاي پژوهشي این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بافت  از پذیرش دانشجو در دو رشته جديد در مقطع کارشناسی ارشد از مهرماه  سال آینده خبر داد و به آنا گفت: با تاسيس اين 2 رشته تعداد رشته هاي كارشناسي ارشد واحد بافت به 8 رشته افزايش يافت.
وی ادامه داد: تاکنون  بیش از 73 رشته در مقاطع مختلف کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکترا در طرح آمایش رشته ها در منطقه هفت دانشگاه آزاد اسلامی مربوط به این واحد دانشگاهی به تصویب رسیده است  ودر مدت یکسال اخیربیش از سی رشته کارشناسی و کارشناسی ارشد به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد و وزارت علوم ارسال گردیده که تاکنون هشت رشته به تصویب نهایی رسیده و بیش از ده رشته دیگر در حال پیگیری میباشد.
رئیس واحد بافت از اقدامات خوب اين واحد دانشگاهي در پرداخت تسهيلات به اساتيد،كاركنان و دانشجويان خبر داد و اظهار كرد: طي سال گذشته بالغ بر 5ميليارد و هفتصد وپنجاه ميليون ريال انواع تسهيلات به  اساتيد و كاركنان  اين واحد دانشگاهي و در بازپرداخت هاي بلند مدت و كوتاه مدت  و همچنين بيش از 540 فقره تسهيلات بانكي به مبلغ بالغ بر 4 ميليارد و سيصد و بيست ميليون ريال به دانشجويان اين واحد دانشگاهي پرداخت شده  و تعداد قابل توجهی از دانشجويان واحد از تخفيف شهريه برخوردار شده اند.
وی با بيان اينكه طي سال 92 بدهی این واحد دانشگاهی بابت عورض و خدمات رسانی به شهرداری تسویه گردیده،افزود: طی همین مدت 14 دوره کارگاه ضمن خدمت  ویژه اساتید و کارکنان در قالب بیش از 8000 نفر ساعت برگزارشده است.
دکترخراسانی پاریزی به موفقيت هاي واحد بافت در عرصه هاي دیگر نيز اشاره كرد و به آنا گفت: اين واحد دانشگاهي در عرصه ورزشي درواپسین روزهای سال 92میزبان مسابقات کشتی آزاد و فرنگی دانشجویان استان کرمان است که با توجه به پتانسیل بالای ورزشکارانمان در هر دو رشته امید به کسب مدال داریم.همچنین افزایش صد در صدی شرکت کنندگان مسابقات قرآن و عترت و کسب چندین مقام از این مسابقات توسط دانشجویان و کارکنان دانشگاه از دیگر موفقیتهای فرهنگی در سال 92 میباشد.
رئیس واحد بافت به پیشرفت شصت در صدی پروژه ساختمان اداری و افزایش محوطه سازی مجتمع ورزشی امام علی (ع) اشاره کرد و افزود:از ابتدای سال 92 فعالیت مجدد ساخت  و ساز ساختمان اداری آغاز گردید که امیدواریم این پروژه که با زیربنای نزدیک به 2000متر مربع و در 4 طبقه در حال اجراست در سال آینده به بهره برداری برسد تا در فضایی مناسبتر پذیرای مراجعه کنندگان عزیز و ارائه دهنده خدمتی شایسته تر  به آنان باشیم.

بافت