بازدید دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر از مناطق دفاع مقدس‎

جمعی از دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر به منظور آشنايي با فرهنگ ايثار و شهادت دلاورمردان عرصه جنگ تحميلی و بازدید از مناطق عملياتی هشت سال دفاع مقدس به اردوی «راهيان نور» اعزام شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر، دانشجويان طی اقامت در مناطق جنگی، از شلمچه، اروندرود،  فکه، فتح المبين، شوش، طلائيه، شهدای هويزه، معراج شهدا، خرمشهر و آبادان بازديد نمودند.
گفتنی است، تقویت روحیه ایثار و رشادت در میان دانشجویان، ترویج فرهنگ دفاع مقدس، تجدید پیمان با شهدا وآرمان های امام خمینی(ره)، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، بیان شرایط سخت جنگ و ایستادگی در مقابل هجمه دشمن به منظور تقویت روحیه جهادی و احیای تفکر والای دفاع مقدس و فرهنگ بسیجی از دیگر اهداف اردوی «راهيان نور»  دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر بود.

بردسير