رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر: تزلزل استحکام خانواده ها از مهم ترین اثرات مخرب فیس بوک است‎

خبرگزاری آنا: حلقه های صالحین «شهید علی محمدی» و «شهید شهریاری» دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر با حضور جمعی از اساتید بسیجی در این دانشگاه تشکیل جلسه داد.

به گزارش خبرنگار آنا از بردسیر، در این جلسه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر ابلاغ دستورالعمل 24 ماده ای در خصوص اقتصاد مقاومتی و فرمایشات ایشان در جمع اصحاب فرهنگی به ایرد سخن پرداخت و افزود: گفتمان ولایت، بهترین معبر جهت عبور از بحران فرهنگی و تهدیدات نرم دشمن است.

کمال جوانمرد، به نگرانی های رهبر معظم انقلاب در خصوص مسائل فرهنگی کشور اشاره کرد و افزود: توجه به فرهنگ دینی و انقلابی یکی از وظایف خطیر مسوولان فرهنگی کشور است.

رئیس کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر از رفع فیلترینگ فیس بوک در برخی شهرستان ها انتقاد کرد و گفت: متولیان فرهنگی، قبل از رفع فیلترینگ فیس بوک موظفند نسبت به فراهم ساختن زیر ساخت های آن اهتمام ورزند.

جوانمرد، مزایا و معایب استفاده از تکنولوژی های نوین ارتباطی را منوط به رویکرد و دیدگاه مناسب یا غیرمناسب انسان ها در کاربرد این ابزارها دانست و تصریح کرد: در شرایط فعلی جامعه، رفع فیلترینگ فیس بوک بستر تزلزل استحکام خانواده ها را فراهم خواهد کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر گفت: مسخ فرهنگ و ارزش های تعالی اسلامی، تغییر در سبک زندگی اسلامی-ایرانی و از خودبیگانگی از دیگر اهداف نظام سلطه در راه اندازی فیس بوک است.

رئیس کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر از اثرات مخرب فیس بوک خبرداد وتاکید کرد: انزوا و افزایش استرس از مهم ترین اثرات مخرب در میان کاربران فیس بوک گزارش شده است.

جوانمرد، کاهش سطح انسجام و همبستگی اجتماعی را از دیگر اثرات مخرب فیس بوک عنوان کرد و گفت: امروزه، امواج سهمگین مدرنیته، حجمه هولناکی را بر پیکره ملل و  فرهنگ ها وارد نموده است.

وی با تاکید بر اینکه، نظام سلطه برای براندازی نظام ها و تزلزل در انسجام اجتماعی از این ابزار ارتباطی به خوبی استفاده کرده افزود: سلطه و نظام غربی، امروزه با تمامی ابزارها و تکنولوژی ها در جهت مسخ فرهنگ و ارزش های متعالی جوامع به ویژه تعالیم اسلامی صف آرایی نموده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر در پایان سخنان خود، تغییر سبک زندگی اسلامی به سبک زندگی غربی و رواج مصرف گرایی را از دیگر اهداف استعمار و نظام سلطه برشمرد و گفت: حوادث اوکراین و سایر انقلاب های مخملی شکل گرفته در برخی کشورها  باحمایت استعمار و توسط شبکه های اجتماعی صورت گرفته است.

در ادمه این نشست، مصطفی شجاعی، مسوول حلقه شهید علی محمدی و برخی اساتید بسیجی پیرامون آسیب های اجتماعی و راهکارهای مناسب مقابله با آن به بحث و بررسی پرداختند.

بردسير