پیام دکتر رستمی نماينده تام الاختيار رياست عاليه دانشگاه آزاد اسلامي به مناسبت برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامي واحد جیرفت‎

هل یستوی الذین یعلمون و الذین لا یعلمون (قرآن کریم)
شکر و سپاس به درگاه مقدس یگانه قادر متعال، که این توفیق را رفیق راه همکاران ارجمند و استادان و نخبگان دانشگاهی جنوب استان کرمان نمود که در راستای جامه عمل پوشاندن به یکی از مهمترین منویات مقام معظم رهبری- که همانا برگزاری دوره های معرفت افزایی دینی برای جامعه ی دانشگاهی است- در کلاسها و کارگاههای فرهنگی و آموزشی طرح ضیافت اندیشه استادان شرکت نمایند. تردیدی وجود ندارد که بهسازی علمی و معنوی هر استاد، بهسازی همه ی دانشجویان خواهد بود و گامی بزرگ در جهت اعتلای فرهنگی جامعه به شمار خواهد آمد. ازهمکاران فرهیخته واحد دانشگاهی جیرفت که با درک درست و آگاهانه از مقوله ضرورت توجه هر چه بیشتر به آموزه های فرهنگی و تقویت روز افزون بنیان های اندیشه متعالی اسلام، اقدام شایسته ای برای برپایی این ضیافت معنوی انجام داده اند تشکر می کنم و توفیق بی پایان اعضای محترم هیئت علمی شرکت کننده در طرح مزبور از واحدهای دانشگاهی جیرفت، کهنوج و بم را از درگاه خداوند بی همتا مسئلت می نمایم. و ما توفیقی الا بالله العزیز الحکیم.

دکتر علی اصغر رستمی ابوسعیدی
نماینده تام الأختیار ریاست عالیه دانشگاه در هیأت امنای استانهای کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان

جيرفت