مسوول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر به عنوان خبرنگار ممتاز انتخاب شد

خبرگزاری آنا: بنابراعلام روزنامه فرهیختگان؛ جلیل کاظمی پور، خبرنگار این روزنامه و مسوول روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر به جهت انعکاس مناسب اخبار و رویداد های خبری این دانشگاه طی سه ماهه سوم سال1392 به عنوان «خبرنگار ممتاز» انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار آنا از بردسیر، کسب عنوان «روابط عمومی برتر شهرستان بردسیر» در سال1392، کسب عنوان «مدیر موفق روابط عمومی» از سوی روزنامه فرهیختگان در سال1389، کسب مقام دوم روابط عمومی در سطح کشور در زمينه اطلاع رسانی و انجام امور روابط عمومی «سمينار روز معمار» در سال1384، کسب رتبه اول در سطح منطقه 7 دانشگاه آزاد اسلامی در سال1388 و 1391 به جهت ارسال بیشترین خبر و گزارش به وب سایت منطقه7، کسب14 عنوان «خبرنگارممتاز» و 3عنوان «خبرنگار بسیار فعال» از سوی روزنامه فرهيختگان و خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی(آنا)، کسب رتبه اول وب سایت روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر در بین 18 واحد دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از سوی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم وفناوری، دریافت تقدیر نامه از سوی رئیس و دبیر منطقه7، دریافت لوح سپاس از فرمانداران بردسیر، دریافت لوح تقدیر از سوی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان و شهرستان بردسیر و دریافت چندین لوح سپاس از روسای واحد بردسیر، گوشه ای از افتخارات روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بردسير است.

به گزارش آنا، روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر با راه اندازی وب سایت اینترنتی به نشانی www.bardsiriau.ac.ir  و سامانه پیامک با امکان تبادل نظرات دوسویه توانسته است گامی مهم در جهت تکریم ارباب رجوع و اطلاع رسانی آخرین اخبار و رویداد های دانشگاه  به دانشجویان، استادان و سایر مراجعه کنندگان به وب سایت دانشگاه بردارد.

بردسير