آغاز برداشت محصول توت فرنگي در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت+ تصاویر

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت از آغاز برداشت محصول توت فرنگي در مزرعه آموزشي تحقيقاتي خضرآباد دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، دكتر سعيد خاتم ساز سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت از تنوع تولیدات محصولات كشاورزي در مزرعه آموزشي تحقيقاتي خضرآباد گفت و ابراز داشت: گیاهان گلخانه ای مانند توت فرنگي، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، و ديگر محصولات زراعی در این واحد دانشگاهی کشت و تولید می‌شود که در درآمدزایی و استفاده بهینه از فضا و امکانات بسیار مؤثر است.

وي خاطر نشان كرد: اين مزرعه علاوه بر انجام فعاليت هاي آموزشي، تحقيقاتي نيز امتياز و درآمد قابل توجهي را براي اين واحد دانشگاهي در بر خواهد داشت كه بحمدالله با پشتكار و همت مضاعف موجب رونق اين مزرعه خواهيم شد.

وي كاشت و توليد محصول توت فرنگي را يكي از منابع درآمدي جديد غيرشهريه اي عنوان كرد و افزود: در راستاي ايجاد منابع درآمدي جديد غيرشهريه اي افزايش گلخانه ها و كشت محصولات متنوع و با كيفيت مي تواند در زمينه درآمدزايي پايدار راهگشا باشد.

دكتر خاتم ساز بيان كرد: از لحاظ آب و هوا، توت فرنگی در شرایط مرطوب و نسبتاً گرم، محصول‌دهی مناسب خواهد داشت كه در صورت کاشت صحیح، اجرای مراقبت‌های لازم و انتخاب رقم‌های مناسب، می‌توان از سود خوبي برخوردار بود.

وي تمرکز روی کشت محصولات كشاورزي مرغوب را كه بازار فروش مناسبي دارند از ديگر برنامه هاي اجرايي مديريتي خود عنوان كرد و افزود: وسعت مزرعه آموزشي تحقيقاتي دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت 110 هكتار مي باشد كه مي توان به آن با تفكري اقتصادي نگاه كرد.

وي بهسازي مزرعه، اصلاح روش هاي آبياري، هرس، كود دهي و سم پاشي به موقع را از عوامل افزايش توليد محصول در اين مزرعه آموزشي برشمرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي جيرفت اظهار داشت: در راستای ایجاد درآمدهای جدید غیرشهریه‌ای، واحد جیرفت تمهیدات مناسبی را در راستای توسعه گلخانه ها و افزایش محصولات مرغوب کشاورزی در جنوب استان کرمان که به عنوان قطب زرخیر کشاورزی در همه فصول شناخته شده است اتخاذ خواهد كرد.

جيرفت