سرپرست واحد جيرفت در ديدار با مسئول بسيج دانشجويي شهرستان گفت؛دانشجویان، قشر پیشتاز جوامع هستند

دكتر سعيد خاتم ساز سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت با حضور در جمع صمیمی دانشجویان بسیجی واحد جيرفت، بسیج دانشجویی را جایگاهی برای توسعه همزمان علم و ایمان عنوان کرد و اظهار داشت: بسیج دانشجويي پرچمدار توسعه همزمان علم و ایمان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، دكتر سعيد خاتم ساز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رشادت ها و ایثارگری های بسیجیان در دوران هشت سال دفاع مقدس در سخنانی گفت: بسیج دانشجویی تشکلی دانشجویی است که با فرمان امام راحل (ره) تشکیل شد كه این تشکل در دانشگاه‌ها زیر نظر ناحیه بسیج دانشجويی که از زیر مجموعه‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است فعالیت می‌کند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت از بسيج دانشجويي به عنوان محور انسجام دانشجویی ياد كرد و افزود: بسیج دانشجویی به عنوان یک نهاد مقدس، باید محور وحدت و همدلي بین استادان و دانشجویان باشد.

وي در مورد اهمیت اوقات فراغت دانشجویان بیان داشتند: بسيجيان ارزشمند دانشگاهی، برنامه ریزی دقیقی برای اوقات فراغت دانشجویان داشته باشند زيرا بسیج فضای فرهنگی، مذهبي و معنوي را در خود دارد.

دكتر خاتم ساز اظهار خرسندی کرد و افزود: امیدواريم با تعامل و همکاری های سازنده در زمینه های مختلف بتوانیم گام های اساسی در راستای ترویج فرهنگ غنی اسلامی و همچنين تحقق اهداف والای انقلاب اسلامی در حوزه های  فرهنگی، آموزشی و پژوهشی برداریم.

وی افزود: دانشجویان، قشر پیشتاز جوامع هستند و دانشجو، طالب آگاهی است كه برای حضور خود در دانشگاه، منزلت می‏بیند؛ رهیابی به راه های پرپیچ و خم را فضیلت می‏شمرد و در تلاش بر می‏آید كه ارزش هاي والاي انقلاب اسلامي را در بين جوامع گسترش دهد.

در این دیدار كيوان محمودي مسئول بسيج دانشجويي شهرستان هاي جيرفت و عنبرآباد آمادگي خود را جهت هرگونه همكاري با دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت در جهت بسط و گسترش برنامه هاي فرهنگي و مذهبي عنوان كرد و اظهار داشت: با توجه به نیاز قشر دانشجو به برنامه هاي مختلف علمي و فرهنگي همه ي ما در اين مسير با توجه به فرمايشات مقام معظّم رهبري مدظله العالي پيش خواهيم رفت.

وي به اهداف مشترک دانشگاه آزاد اسلامی و بسیج دانشجویی اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان، یکی از دستاورد های انقلاب اسلامی ایران است که از سرمایه مردم پدید آمده و بسیج دانشجویی می تواند در راه توسعه علمی و فرهنگی اين مجموعه عظيم را همراهی کند.

جيرفت