گلخانه آموزشي تحقيقاتي دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت بستر رشد و ترقي بسياري دارد/ برنامه جامع واحد جيرفت در جهت توسعه توليدات گلخانه اي

دكتر سعيد خاتم ساز سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت از گلخانه آموزشي تحقيقاتي اين واحد دانشگاهي بازديد كرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، دكتر سعيد خاتم ساز سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت در اين بازديد گفت: گلخانه آموزشي تحقيقاتي واحد جيرفت بستر رشد و ترقي بسياري دارد لذا بحمدالله ما به اين نتيجه بسيار مهم رسيده ايم كه انجام كارهاي علمي تحقيقاتي مسير ما را براي آينده اي روشن هموار خواهد نمود.

وي رونق بخشي به ظرفيت ها و پتانسيل هاي موجود در اين گلخانه را جهت توسعه بيشتر و ايجاد منابع درآمدي جديد غيرشهريه اي از فعاليت هاي استراتژيك و راهبري خود عنوان كرد و افزود: براي بهره گيري از امكانات و ظرفيت هاي دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت بايستي اين واحد بسيار عظيم را به خوبي مورد تحليل قرار داد و براي رسيدن به قله هاي رشد و پيشرفت برنامه اي مدون ارائه نمود.

وي فضاي گياهي بسيار بزرگ و تنوع گياهي متنوع را از ديگر مزاياي اين گلخانه آموزشي تحقيقاتي عنوان كرد و اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت با دارا بودن پتانسیل‌های موجود در حوزه کشاورزی شامل رشته‌های تخصصی در این حوزه، وجود افراد متخصص و با تجربه و گلخانه‌های موجود، این امکان را دارد که فعالیت‌های خود را در بخش کشاورزی توسعه بخشد.

دكتر سعيد خاتم ساز سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت از برنامه‌ای جامع در جهت توسعه تولیدات گلخانه‌ای خبر داد و عنوان کرد: برنامه ریزی در این راستا باعث خواهد شد علاوه بر افزایش ساماندهی تولیدات گلخانه ای به هدف توسعه گلخانه‌ها که تأمین قسمتی از درآمدهای خارج از شهریه، تولید با هزینه کم و محصول با کیفیت است، نزدیک شویم.

وي گلخانه آموزشي تحقيقاتي واحد جيرفت را از نظر زيربنايي و ظرفيت بالاي درآمدزايي در كشور بي نظير توصيف كرد و اين بستر مناسب را براي كارهاي تحقياتي و دانش بنيان مناسب ارزيابي نمود و توسعه فعالیت‌های کشاورزی مطابق با روش‌های نوین و روز را از ديگر برنامه هاي پيش بيني شده خود اعلام كرد.

اين گلخانه در زمينه گياهان آپارتماني و درختان و درختچه هاي زينتي، گل هاي فصلي و همچنين درختان گرمسيري و نيمه گرمسيري در زمينه توليد و آموزش و تحقيق فعاليت مي كند.

جيرفت