امام جمعه زرند: پیشانی علمی شهرستان دانشگاه آزاد اسلامی است

حجه الاسلام والمسلمین علی ابراهیمی امام جمعه زرند به همراه حبیب الله خنجری فرماندار و تنی چند از مسئولین شهرستان زرند از غرفه دانشگاه آزاد اسلامی این شهر در نمایشگاه دستاوردهای دولت که به مناسبت هفته دولت و در بوستان شهداء برگزار شد بازدید کردند.

دانشگاه آزاد اسلامی زرند با حضور در یکی از غرفه های این نمایشگاه به معرفی دستاوردهای ربع قرن فعالیت خود پرداخت که مورد استقبال کنندگان قرار گرفت.

حجه الاسلام والمسلمین علی ابراهیمی امام جمعه زرند حین بازدید از غرفه دانشگاه آزاد اسلامی ضمن قدردانی از تلاش همه جانبه مدیران، اساتید و کارکنان این دانشگاه گفت: «دانشگاه ازاد اسلامی زرند الحق والانصاف پیشانی علمی شهرستان است و همه باید در جهت تقویت بیشتر این مرکز علمی که برخاسته از بطن انقلاب است تلاش نماییم.»

لازم به ذکر است این دانشگاه که از مهرماه سال 70 و با جذب 150 دانشجو در دو رشته زمین شناسی و روانشناسی فعالیت خود را آغاز کرد تا به امروز با جذب 42 نفر عضو هیئت علمی و در قالب 42 رشته تحصیلی در مقاطع: کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا توانسته به یکی از بزرگترین و مجهزترین سایت های دانشگاهی استان کرمان تبدیل شود.

زرند