بازدید دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان کرمان از مجموعه در حال احداث سما واحد بافت‎

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان کرمان از مجموعه در حال احداث سما واحد بافت بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بافت، در این بازدید ،دکتر ابراهیم خراسانی  رئیس واحد بافت اظهار داشت: مدارس سما به عنوان زیربنای آموزش و تربیت نسلی خلاق بسیار اهمیت دارد.دانشگاه آزاد اسلامی با تاسیس این مدارس نقش بزرگی در تعلیم و تربیت آینده سازان کشور دارد.

وی به پتانسیلهای بالای واحد بافت در راه اندازی مجتمع سما اشاره کرد و افزود:در ابتدای کار مجوز پیش دبستانی سما را از اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان اخذ کرده ایم و در سالهای آینده قصد داریم در مقاطع بالاتر تحصیلی این مجتمع را افزایش دهیم.فعلا ساختمانی با حدود 350 متر مربع در عرصه ای به مساحت 2000متر مربع را برای این امر در نظر گرفته ایم که انشاالله در سالهای آینده این فضا افزایش پیدا خواهد کرد.

دکتر سید حمید غفوری دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان کرمان نیز در پایان این بازدید ضمن اشاره به فلسفه تشکیل مراکز سما به جایگاه مدارس در این مراکز اشاره کرد وگفت:با توجه به حساسیت راه‌اندازی مدارس سما مقرر شد ابتدا بازدیدی از مرکز سما واحد بافت داشته باشیم تااز نزدیک در جریان کار قرار گیریم.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان کرمان با ابراز رضایت از پتانسیل بالقوه واحد بافت و اقدامات انجام شده ادامه داد: با توجه به اینکه ماهیت مجموعه سما یک مجموعه خودگردان است ،اگر از ابتدای کار راه اندازی مراکز سما کار براساس کیفیت پیش رود ، می توان به ادامه راه خوشبین بود.

در ادامه مقرر شد اقدامات اداری تاسیس مجتمع سما توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت و با همکاری معاونت سما استان کرمان انجام شود.

بافت