فرمانده انتظامی شهرستان سیرجان: دانشگاه آزاد نقش بسیار مهمی در شهرستان ایفا می کند

دکتر ابوالفضل جعفرقلیخانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با سرهنگ محمدرضا ایران نژاد فرمانده انتظامی شهرستان سیرجان دیدار و گفتگو کرد.

دکتر جعفرقلیخانی گفت:"نیرو انتظامی نماد امنیت و آرامش و هدیه ارزشمند نظام مقدس جمهوی اسلامی است که در شهرستان سیرجان با فرماندهی سرهنگ ایران نژاد شرایط مناسبی فراهم شده است ."

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد:" با پیگیرهای انجام شده دانشکده ی هنر و معماری واحد سیرجان تا اوایل مهر آغاز به کار خواهد کرد که یک اقدام  بسیار ارزشمند است."

جعفر قلیخانی راه اندازی دانشکده ی هنرو معماری در سیرجان را یک نیاز دانست و اعلام کرد:" با توجه به قرار گرفتن خانه شوکت سعیدی در جوار یخدان های دوقلو و بوجودآمدن یک محیط منحصربه فرد در صورت همکاری مسئولین می تواند یکی از راه های جذب توریست نیز باشد چرا که توریست یک درآمد پایدار است و منابع آب را از بین نمی برد ، محیط زیست را تخریب نمی کندباعث رشد و شکوفایی می شود ،تولید ثروت می کند و در آمدزا است."

جعفرقلیخانی سیاست کاهش شهریه را یکی دیگر از برنامه های واحد سیرجان اعلام داشت و بیان کرد:" یکی از آرزوهای دیرین شخصی من  بوده که روزی دانشگاهی داشته باشیم که دانشجو با ورود به دانشگاه دغدغه شهریه نداشته باشد و همچنین بتواند درآمد نیز کسب نماید که در سال جاری برنامه ریزی انجام شده که بتوان در بعضی رشته ها کاهش شهریه را داشته باشیم .

رئیس دانشگاه آزاد تاسیس سه کارخانه برای دانشگاه آزاد را یکی از اقدامات عملی در راستای اقتصاد مقاومتی در اقدام و عمل دانست واعلام کرد:" این واحد در انجام فرمایشات مقام معظم رهبری پیش گام بوده است ."

ابوالفضل جعفرقلیخانی راه اندازی سما سیرجان را یکی از اقدامات ارزشمند برای فرزندان این شهرستان دانست و گفت:" در سما برنامه های بسیار کارشناسی شده و دقیق در حال انجام است ."

وی گفت:" در سما سیرجان هیچ دانش آموزی احساس تبعیض نخواهد کرد چرا که شرایط برای همه دانش آموزان یکسال برنامه ریزی شده می شود نمونه در لباس فرم و نوشت افزار

سرهنگ ایران نژاد وجود دانشگاه آزاد اسلامی را در شهرستان سیرجان یک نعمت خوب برای این شهرستان معرفی کرد و گفت:" هرچه میزان علم افراد بالاتر برود میزان آسیب های اجتماعی نیز کمتر می شود که این کمک بسیار بزرگی برای جامعه است و دانشگاه آزاد نقش بسیار بزرگی در شهرستان ایفا می کند."

وی جعفر قلیخانی را فردی دارای  دانش علمی و توان مدیریتی بالا معرفی کرد :"واعلام داشت در همین مدت کوتاه مدیریت جعفرقلیخانی اتفاق های بسیار خوبی به وقوع پیوسته. مانند راه اندازی دانشکده هنر و معماری که بخش بسیار بزرگی از شهر را رونق خواهد بخشید و علاوه بر آن یک نیاز واجب برای جوانان شهرستان بوده که به درستی تصمیم گیری شده است ."

وی اهداء خانه شوکت سعیدی را نتیجه مدیریت واحد دانست و این اقدام را بسیار ارزشمند خواند.

در پایان  با اهدا لوح از همکاری فرماندهی انتظامی در جریان سفر ریاست عالی دانشگاه به شهرستان تقدیر بعمل آمد.