انتصاب معاون دانشجویی،فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر علی اکبر عسکری با حکم دکتر حمید سرحدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم،و موافقت معاونت دانشگاه آزاد اسلامی به سمت سرپرست حوزه ی معاونت دانشجویی،فرهنگی این واحد منصوب شد.

دکتر سرحدی در مراسم معارفه دکتر عسکری که با حضورهیات رئیسه  و تعدادی از مدیران بخشهای واحد در دفتر ریاست برگزار شد، با تبریک به وی خطاب به جمع حاضر بر تقویت حوزه دانشجویی و فرهنگی تاکید کرد.

دکتر عسکری هم با تشکر از حسن اعتماد رئیس واحد بم به تشریح رویکرد‌ها و برنامه‌های خود پرداخت و از همه حاضران خواست تا با توجه به تاکید رئیس واحد بر حرکت رو به جلوی در حوزه دانشجویی و فرهنگی نسبت به این مهم تمام توان خود را به کار گیرند.

لازم بذکر است که دکتر عسکری در سابقه مدیریتی اش سمت‌هایی همچون، معاون آموزشی،دانشجویی-مدیر گروه کشاورزی-مدیر گروه کامپیوتر-مدیر امور اداری و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان به چشم می‌خورد.

در پایان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بم نیز از مساعی خالصانه مهندس باقری در زمان تصدی معاون دانشجویی واحد قدر دانی بعمل آورد.

بم