در ديدار رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت با امام جمعه و روحانيون شهرستان جيرفت مطرح شد؛دانشگاه آزاد اسلامي يك نهاد انقلابي است

نشست هم انديشي دكتر مجيد خزاعي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت با حضرت حجه‎الأسلام والمسلمين رضا کرمی‎پور امام جمعه و جمعي از روحانيون شهرستان جيرفت همزمان با آغاز ثبت نام داوطلبان ورود به دانشگاه آزاد اسلامی در محل سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، دكتر مجيد خزاعي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت گفت: خدمات دانشگاه آزاد اسلامی در تريبون هاي جمعه و جماعات براي مردم تبيين شود تا مردم با ظرفيت ها و امكانات اين مجموعه بزرگ آگاه و آشنا شوند.

دكتر خزاعي افزود: اولویت ما برای رشد و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی استفاده از ظرفیت های شهرستان خصوصاً نخبگان و افراد تأثیرگذار است و هدف از برگزاری این نشست در ایام برنامه ریزی برای استقبال از دانشجویان جدید و آغاز سال جدید تحصیلی، هم اندیشی برای بهبود و ارتقاء سطح کیفی دانشگاه در همه حوزه های علمی، پژوهشی و فرهنگی می باشد.

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک نهاد انقلابی است که از جمله دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی محسوب می شود که شکل گیری این مجموعه بزرگ در نماز جمعه بوده است و شروع به کار آن با کمک یک میلیون تومانی و دعای خیر امام راحل (ره) بوده که به سرعت قله های رشد و ترقی را طی نمود و امروز به عنوان یک افتخار برای نظام محسوب می شود.

خزاعی در جمع روحانیون شهرستان جیرفت ابراز داشت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان از لحاظ کیفیت با بهترین دانشگاه های کشور  رقابت می کند و می رود که در دهه چهارم فعالیت خود با دانشگاه های جهان رقابت کند.

دکتر مجید خزاعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت یکی دیگر از اولویت های دانشگاه در شرایط کنونی را ارتقاء سطح کیفی از طریق اصلاح هرم هیأت علمی، توسعه کیفی آزمایشگاه ها و کارگاه ها، توسعه تحصیلات تکمیلی به عنوان مطالبه عمومی جامعه، کاهش وابستگی به شهریه، تأسیس شرکت های دانش بنیان و فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری و توسعه فعالیت های فرهنگی که به طور جد در دستور کار این دانشگاه قرار دارد و به طوری که در حوزه فعالیت های فرهنگی هر واحد دانشگاهی حداقل در سال ملزم به اجرای یک طرح فرهنگی ماندگار است که بحمدالله واحد جیرفت در این زمینه پیشگام بوده است، هم حرم شهداء و هم مسجد به عنوان طرح فرهنگی ماندگار انجام شده و برای سال 95 مراسم تجلیل از مفاخر فرهنگی شهرستان در دستور کار قرار دارد.

وی اظهار داشت: انتظاری که از روحانیون شهرستان داريم اين است که با شناخت جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی و ظرفیت های آن ما را در بهبود و ارتقاء همه جانبه دانشگاه یاری دهند چرا که دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت هم قدیمی ترین مرکز علمی شهرستان محسوب می شود و هم به لحاظ کیفیت و امکاناتی که دارد در صدر بالای علمی دانشگاه های شهرستان و جنوب استان است و روحانیون همیشه در صحنه از طریق تریبون های جماعات و نماز جمعه حرکت رو به جلو دانشگاه را براي جامعه تبيين كنند.

ایشان موضوع اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند و افزودند: در بحث اقتصاد مقاومتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت پیشگام است و با بهره گیری از توان علم و تجربه توانسته است در بحث صرفه جویی در هزینه ها که یک الگویی برای اقتصاد مقاومتی است دانشگاه در این زمینه موفق عمل کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت به پیشبرد مسائل فرهنگی، استفاده از ظرفیت روحانیون در دانشگاه، برنامه های فرهنگی تبلیغی، تولید علم، ارتباط دوسوی میان حوزه و دانشگاه اشاره کرد و این برنامه ها را در سال جدید تحصیلی مؤلفه رشد و ترقی عنوان کرد.

در این جلسه امام جمعه جیرفت با بیان این که مراکز علمی نقش پررنگی در توسعه ایفا می‌کنند، گفت: کسب علم زیربنای اقتصاد مقاومتی است و بايد اين مقوله مهم در راستاي توسعه علمي نقش بسزايي را ايجاد نمايد.

حضرت حجه‎الأسلام والمسلمين رضا کرمی‎پور در اين نشست اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت در كليه ابعاد مختلف علمي كشور و عرضه علم و دانش به مخاطبان خود يعني دانشجويان و افراد جوياي علم با حركتي مطلوب در حال خدمت رساني مي باشد.

وی با اشاره به این که مطالعات جوانان اکنون تنها نبايد منحصر به کتاب‎های درسی دانشگاهي باشد اظهار داشت: ترويج فرهنگ كتابخواني در جامعه ما نيازمند برنامه ريزي و همفكري در چارچوب مشخصي باشد تا راه جلوي جوانان ما هموار شود.

کرمی‎پور با بیان این که امروزه ما در بحث‎های علمی پيشتاز هستيم، افزود: در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت با وجود امكانات و پتانسيل هايي كه دارا مي باشد به نحوي براي دانشجويان خدمات ارائه مي دهد كه جوانان ما مشتاق ادامه تحصيل در مقاطع بالاتر نيز مي شوند.

امام جمعه جيرفت با اشاره به این که تحقیق و پژوهش در میان جامعه و مراکز علمی می‎تواند، نقش مؤثری در توسعه و ترویج پژوهش ایفا کند و با وجود گذشت 38 سال از انقلاب اسلامی اما برخی جوانان همچنان دغدغه تحصیل در خارج از کشور را در سر می‎پرورانند، اما باید تلاش کرد، این رویه را تغییر داد چرا كه بهترين دانشگاه هایي با درجه علمي بالا همچون دانشگاه آزاد اسلامي مي تواند پذيراي سيل مشتاقان تحصيلات عالي باشد.

حضرت حجه‎الأسلام والمسلمين رضا کرمی‎پور با بیان این که باید بحث تولید علم در سطح کشور جدی گرفته شود، گفت: علم زیربنای اقتصاد مقاومتی است، بنابراین حرکت در راستای توسعه این مقوله می‎تواند، موجب اجرای این سیاست‎ها شود.

جيرفت