استاد مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت :دانشگاه آزاد اسلامی می تواند رویای انتخاب آزادانه داوطلبان ورود به دانشگاه را محقق کند‎

استاد مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت گفت: « ضرورت مشاوره درست  در انتخاب رشته آخرین و مهمترین قدم در ورود به دانشگاه است و دانشگاه آزاد اسلامی می تواند رویای انتخاب آزادانه داوطلبان ورود به دانشگاه را محقق کند. »

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بافت، دکتر حسین علی محمدی اظهار کرد: «انتخاب رشته آخرين قدم در فرآيند ورود دانش‌آموزان به دانشگاه است و چون نتيجه تمام اين فرآيند پرمشقت به انتخاب رشته بستگي دارد، مهمترين قدم هم محسوب مي‎شود. به عبارتي يک انتخاب غلط مي‌تواند زحمات چندين ساله داوطلب را بر باد دهد..»

استاد مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت افزود: « از سوي ديگر يک انتخاب مناسب به همان اندازه مي‌تواند داوطلب را به رشته‎اي که به آن علاقمند است برساند و اين نهايتا منجر افزايش بهروري شغلي در جامعه خواهد شد.»

وی تصریح کرد: «بسیاری از افراد که در سنین بزرگسالی احساس نامطلوبی از زندگی و کسب و کار خود دارند یکی از دلایل آن را در انتخاب رشته دانشگاهی خود می‌دانند که در آن زمان با تحقیق و آگاهی کافی نسبت به این عمل اقدام نکرده‌اند.»

این استاد دانشگاه با بیان اینکه برای انتخاب رشته صحیح و آگاهانه داوطلبان باید تنها از نظرات افرادی استفاده کنند که دارای اطلاعات کافی در زمینه انتخاب رشته باشند،خاطرنشان کرد: «مرکز مشاوره تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی بافت با بهره‌گیری از استادان برجسته  برای اولین بار اقدام به دایر کردن مرکز مشاوره تحصیلی ویژه داوطلبان کنکور سراسری نمود تا در این مرحله حساس زندگی همراه داوطلبان باشد.»

دکترعلی محمدی با تقدیر از متولیان بخشنامه  ابتکاری هدایت و مشاوره تحصیلی  در دانشگاه آزاد اسلامی  افزود:« دانشگاه آزاد اسلامی در حال رقابت با بهترین دانشگاه‌های کشور است که اکنون با رویکردی مثبت در راستای جهانی شدن پیش می‌رود. دانشگاه آزاد اسلامی با تنوع رشته‌ها از مقاطع کاردانی تا کارشناسی زمینه‌ای برای جوانان جویای علم فراهم کرده است که در محل زندگی خود بتوانند با علاقه به تحصیل ادامه دهند.»

وی در پایان خاطر نشان کرد: « دانشگاه آزاد اسلامی با بهره گیری از فضای آموزشی مناسب و استادان توانمند ودیگر امکانات بالقوه می تواند رویای انتخاب آزادانه داوطلبان ورود به دانشگاه را محقق کند.»

بافت