تقدیر مسئولین شهرستان کهنوج از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج

به گزارش روابط عمومی واحد کهنوج جلسه تقدیر و تشکر از عوامل برگزاری آزمون سراسری سال 1395 با حضور فرماندار، فرمانده انتظامی، معاونت آموزش و پرورش و مسئولین سایر ادارات شهرستان در سالن کنفرانس مجموعه ورزشی شهید شهسواری این واحد دانشگاهی برگزار شد.

علی اصغر پوربهزادی رئیس واحد کهنوج ضمن بیان اینکه آزمون امسال بی نقص، شفاف و بدون هرگونه اشکالی برگزار گردید گفت:«کلیه دستگاه‌ها و عوامل اجرایی با وسواس و وجدان کاری بالا نهایت تلاش خود را جهت برگزاری آزمون سراسری به کار بردند و تقدیر و تشکر از این عزیزان لازم و ضروری است.»

وی در ادامه اظهار کرد:« آموزش صحیح لازمه تامین نیروی انسانی متخصص است و ما تمام تلاش خود جهت بهبود کیفیت آموزش و فارغ التحصیلی دانشجویان با دانش مورد نیاز جامعه را در دستور کار قرار داده‌ایم.»

محسن صمدانی فرماندار شهرستان کهنوج نیز ضمن تقدیر و تشکر از دستگاه‌های اجرایی و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی در امر میزبانی و برگزاری آزمون سراسری گفت:«کنکور سال95  بر اساس بازخوردها و بازتاب‌هایی که در سطح شهرستان داشت در نهایت دقت، آرامش و امنیت برگزار شد و اکنون مدیریت آموزش و پرورش باید برنامه‌ریزی دقیقی جهت مشاوره داوطلبینی که در این آزمون قبول می‌شوند داشته باشد و این مشاوره باید بر اساس علایق، استعداد و نیازهای جامعه به صورت کاملا علمی  صورت پذیرد.»

وی در ادامه با بیان اینکه دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی باید به سمت رشته‌های کارآفرین حرکت کنند و شکوفایی بخش اقتصاد را رقم بزنند اظهار کرد:« موسسات بزرگی همچون دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن زیرساخت‌های علمی و آموزشی کمک بسیار بزرگی در بخش تحول اقتصادی می‌توانند ایفا کنند و تعیین مسیر اشتغال و تامین نیروی کار بومی مورد نیاز مناطق نیز باید در این دستور کار کنجانده شود.»

فرماندارکهنوج با بیان اینکه تاسیس و فعالیت نیروگاه 1000مگاواتی برق شهرستان کهنوج از افتخارات جنوب استان است، گفت:« تامین مشاغل آینده مستلزم هماهنگی و هم سویی طراحان کتب درسی، معلمین و طراحان سوالات کنکور است که اگر این مهم تحقق یابد بخش بزرگی از مشکلات در آینده بهبود خواهد یافت.»

این جلسه با اهداء لوح تقدیر به کلیه عوامل اجرایی آزمون پایان یافت.

كهنوج