مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری: بهترین شیوه مدیریت زندگی، حرکت کردن در چهارچوب دین است‎

«ساعت فرهنگی» دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر با عنوان«توسعه معنویت گرایی و تربیت دینی در دانشگاه‌ها» با سخنرانی حجت الاسلام دکتر حمید انصاریان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان کرمان و با حضور ریاست و جمعی از استادان و کارکنان این دانشگاه، برگزار شد.
در این جلسه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی این دانشگاه را ارائه کرد و گفت: بنابراعلام متولیان فرهنگی، دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر در فعالیت‌های فرهنگی هیمشه پیشگام بوده است.
دکتر وحید خطیبی افزود: مشارکت فعال و حداکثری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر در مسابقات سراسری «قرآن و عترت» و حضور این دانشگاه در «جشنواره‌ها» و «نمایشگاه‌های فرهنگی» و کسب عناوین برتر، گواهی بر این مدعا است.
در ادامه این جلسه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان کرمان پیرامون «توسعه معنویت گرایی و تربیت دینی در دانشگاه‌ها» به ایراد سخن پرداخت و افزود: بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، گرایش به معنویت در سراسر دنیا آغاز شد.
حجت الاسلام دکتر حمید انصاریان با قدردانی از خدمات دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر در زمینه‌های فرهنگی گفت: انسان، فطرتا معنوی است و روح انسان نیز گرایش به معنویت دارد.
عضو هیات علمی دانشگاه، حقیقت و ذات انسان را معنویت دانست و تصریح کرد: متاسفانه در جوامع غربی، صرفا به بعد جسمانی و مادی انسان توجه می شود و توجه یک بعدی به انسان موجبات فروپاشی و تباهی جامعه را فراهم می کند.
انصاریان با اشاره به اینکه علیرغم پیشرفت‌های بشر، علم  از شناخت کامل انسان عاجز مانده تصریح کرد: بهترین روش و شیوه مدیریت زندگی، حرکت کردن در چهارچوب دین است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان کرمان به فلسفه حجاب و عفاف و مشارکت بانوان در فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی نیز اشاره کرد و افزود: پوشش اسلامی اگر به قصد قربت  انجام شود«عبادت» است.
این استاد دانشگاه، حجاب را نماد و تاج بندگی و ترویج دین خدا برشمرد و گفت: بعد از تصویب قانون منع حجاب در فرانسه، گرایش به اسلام بیشتر شده و این بیانگر فطرت خداجویی جوامع انسانی است.
وی با تاکید براینکه، «چادر» تکامل یافته حجاب اسلامی است افزود: متولیان عرصه فرهنگی باید با «آگاهی دادن» به جوانان در زمینه حجاب و عفاف فرصتی فراهم کنند تا فرد«آزادانه» انتخاب کند.

بردسير