عبدا... محمودآبادی رئیس شورای تخصصی ورزش دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان شد

اولین جلسه شورای تخصصی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به منظور انتخاب رئیس و اعضا این شورا و با حضور مسئولان تربیت بدنی واحدها و مراکز آموزشی استان به میزبانی واحد کرمان برگزار شد.
دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان  ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان وخیر مقدم به حاضرین اظهار کرد: «باتوجه به حضورقشر جوان دردنشگاه، همکاران حوزه تربیت بدنی نقش مهمی در برنامه ریزی و برای سلامت دانشجویان و ایجاد محیط های ورزشی برای جوانان دارند.»

آل طه ورزش و ایجاد زمینه  برای فعالیت های ورزشی در دانشگاه را سرمایه گذاری برای جامعه دانست و گفت:« لازم است که روسا و مسئولین تربیت بدنی در دانشگاه،  ورزش را هزینه تلقی نکنند  و مانند حوزه های آموزشی و پژوهشی، زمینه فعالیت های ورزشی و فرهنگی را نیز فراهم کنند.»
دبیر هیات امنای استان کرمان افزود:« جسم، روح و ذهن دانشجویان باید با هم رشد کند و سلامتی روح و جسم آنها زمینه ایجاد جامعه ای شاداب وخردمند با افراد مسئولیت پذیر خواهد شد.»
در ادامه دکتر محمود آقاجانی رئیس دبیرخانه هیات امنای استان با اشاره به تخصیص بودجه مستقل برای حوزه ورزشی واحد ها گفت:«با توجه به رویکرد جدید دانشگاه در حوزه ورزشی و فرهنگی، وظایف مهمی بر دوش مسئولین تربیت بدنی واحد ها و اعضای شورای ورزشی استان  گذاشته شده است و انشا ا..  با تعریف ساختنار منظم و منسجم شاهد پویایی و رشد فعالیت های ورزشی حرفه ای و همگانی خواهیم بود.»
دکتر رامین روحانی رئیس اداره ورزش همگانی دانشگاه آزاد اسلامی هم  ضمن تقدیر از دکتر بابک آل طه و دکتر محمود آقاجانی برای برنامه ریزی  این جلسه گفت:« زمانبندی تقویم ورزشی یکساله واحدها از سال آینده تغییر خواهد کرد وبر اساس تقویم ورزشی جدید، سال ورزشی 1396 از اول فروردین آغاز و تا پایان اسفند ادامه خواهد داشت.»
روحانی با اشاره به تغییرات مثبت ایجاد شده در زمان تصدی  آقای دکتر دادکان در حوزه معاونت ورزشی دانشگاه ادامه داد:« با توجه به اجرایی بودن فعالیت های ورزشی ، ضرورت تعریف ساختار و جایگاه مناسب برای برگزاری مسابقات ورزشی و همگانی وجود دارد.»
وی افزود:«با عنایت به اهمیت فعالیت های ورزشی و کسب جایگاه خوب ورزش توسط دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور، ضرورت توجه به چارت ابلاغ شده از سوی سازمان مرکزی و انتصاب افراد فعال ، پویا و توانمند در حوزه ورزشی از اولویت های مهم این حوزه است.»
دکتر روحانی ادامه داد: «پیش‌بینی تمام برنامه‌های ورزشی برگزار شده در واحدها باید بر اساس بودجه ورزشی واحد تنظیم شود و مسئولان ورزشی نسبت به جذب این بودجه تلاش کنند.»
نماینده معاونت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به تشکیل شورای تخصصی ورزشی و حضور هفت نفر از مدیران و مسئولان ورزشی واحدها در این شورا ابراز امیدورای کرد تا فعالیت‌های ورزشی در استان‌ها بیشتر از قبل شود.
وی گفت: «اداره ارزیابی و نظارت در معاونت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی نیز با هدف ارزیابی عملکرد واحدها و استان‌ها تشکیل شده است که بعد از بررسی فعالیت واحدها و استان‌ها از برترین‌ها قدردانی خواهد شد.»
در ادامه این جلسه پس از رأی گیری،عبد ا... محود آبادی مدیر امور ورزشی واحد سیرجان با کسب اکثریت آراء به عنوان رئیس شورای تخصصی ورزش دانشگاه های آزاد اسلامی استان کرمان انتخاب شد.
رئیس شورای ورزشی استان مسئولیت برنامه ریزی، اجرا و نظارت بر فعالیت های ورزشی دانشگاه های آزاد اسلامی استان را برعهده داردو
عبدا... محمودآبادی یکی از مدیران و ورزشکاران باسابقه که سرپرستی و مربیگری تیم های باشگاه فرهنگی ورزشی گل گهر را در کارنامه خود دارد و در زمان مسئولیت خود در ورزش دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان توانسته واحد سیرجان را به یکی از قطب های ورزش کشور تبدیل نماید.

كرمان