دبیر هیأت امنای استان کرمان: ویژگی سما سیرجان توجه خاص به آموزش مهارت های زندگی است

دکتر بابک آل طه دبیر هیأت امنای استان کرمان در سفر خود به شهرستان سیرجان از مدارس سما سیرجان بازدید به عمل آورد.

دکتر آل طه گفت: "علی رغم اینکه مدت زمان کوتاهی از عمر سما سیرجان می گذرد اما این مرکز توانسته موفقیت های خوبی را کسب نماید و از لحاظ فیزیکی و مکانی نیز موقعیت بسیار مطلوبی مانند سلف سرویس،سالن ورزشی،سالن آمفی تئاتر،کتابخانه و مرکز کانون های هنری را دارد که در مقایسه با دیگر واحدها از شرایط مطلوبی برخوردار است."

آل طه بیان کرد: " سما سیرجان دارای ویژگی های خاص مانند آموزش مهارت های زندگی در کنار آموزشهای رایج درسی که از سوی آموزش و پرورش تعریف شده می باشد و از دیگر ویژگی های سما سیرجان آموزش مهارت های فنی و حرفه ای است که بنظر می رسد هر دو این مهارت ها از نیازهای نسل دانش آموزان امروز است و می تواند برای دانش آموزان بسیار مفید باشد."