جلسه شورای تخصصی عمرانی استان کرمان به میزبانی واحد سیرجان برگزار شد

چهارمین جلسه شورای تخصصی عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با حضور دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، دکتر محمود آقاجانی رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان، دکتر ابوالفضل جعفرقلیخانی رئیس واحد سیرجان، دکتر سید رامین طباطبایی رئیس شورای تخصصی عمرانی استان و معاونین عمرانی واحدهای استان کرمان به میزبانی واحد سیرجان برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی واحد سیرجان دکتر بابک آل طه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در ابتدای جلسه با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: "در راستای سیاست های جدید دانشگاه و در چارچوب فعالیت های سرمایه گذاری ایجاد گلخانه ها از برنامه های اصلی واحدهایی باشد که باتوجه به داشتن آب و زمین مناسب، باید گلخانه های مدرن طراحی و ساخته شود."

دکتر بابک آل طه افزود: "در حوزه سرمایه گذاری اولویت دانشگاه آزاد اسلامی توسعه صنعت گردشگری با استفاده از پتانسیل های موجود واحدها منجمله فضای خوابگاهی است که باید برای سرویس دادن به مسافرین طراحی و برنامه ریزی مناسب صورت پذیرد که اولین مرحله در این امر شناسایی امکانات و پتانسیل واحدها است."

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان بیان کرد: "در راستای استفاده از فضای خوابگاهی باید ارتباط دانشگاه با فضای بیرون تسهیل شود"

وی با اشاره به لزوم ساماندهی املاک و اموال مازاد گفت: "واحدها برنامه ریزی مناسب برای تبدیل به احسن املاک و اموال مازاد خود داشته باشند."

در ادامه دکتر محمود آقاجانی رئیس دبیرخانه هیأت امنا استان کرمان گفت: " بنا به مقتضیات زمان نیاز به ساخت و ساز جدید نداریم و اگر واحدها بخواهند اقدام به ساخت و ساز نمایند، پس از کسب مجوزهای لازم و با رعایت استانداردهای شهری اقدام نمایند."

همچنین دکتر ابوالفضل جعفرقلیخانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان گفت: "مجوز تأسیس دانشکده معماری و شهرسازی و مجموعه فرهنگی در محل خانه شوکت سعیدی اهدایی به دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان صادر شده و واحد سیرجان در حال ساخت و ساز این مجموعه است.

جعفرقلیخانی ادامه داد: " در آینده نزدیک یک سالن آمفی تئاتر با ظرفیت 700 نفر و یک سالن همایش های روباز با ظرفیت 5000 نفر در جوار این مجموعه ایجاد خواهد کرد."