اخبار واحدها

سرپرست واحد جیرفت در بازدید از مزرعه مطرح کرد؛فعال سازی بخش های مختلف مزرعه با کمترین هزینه

دکتر سعید خاتم ساز سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت به همراه هیأت رئیسه از مزرعه آموزشی تحقیقاتی خضرآباد این دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر خاتم ساز از قسمت های مختلف مزرعه آموزشی تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت همچون گلخانه ها، زمین های زراعی، دامداری، کارخانه اسانس و عرقیجات گیاهان دارویی، نخلستان، باغ های مرکبات، طرح های غیر فعال پژوهشی از جمله پالم پیت بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند کمی و کیفی این مزرعه قرار گرفت.

آغاز برداشت محصول توت فرنگي در دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت+ تصاویر

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد جيرفت از آغاز برداشت محصول توت فرنگي در مزرعه آموزشي تحقيقاتي خضرآباد دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، دكتر سعيد خاتم ساز سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت از تنوع تولیدات محصولات كشاورزي در مزرعه آموزشي تحقيقاتي خضرآباد گفت و ابراز داشت: گیاهان گلخانه ای مانند توت فرنگي، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، و ديگر محصولات زراعی در این واحد دانشگاهی کشت و تولید می‌شود که در درآمدزایی و استفاده بهینه از فضا و امکانات بسیار مؤثر است.

برگزاری جلسه ستاد دهه مبارک فجر شهرستان بم در دانشگاه آزاد اسلامی بم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه ستاد دهه مبارک فجر شهرستان بم با حضورامام جمعه ،معاون سیاسی فرمانداری، رئیس شورای شهر،رئیس دانشگاه آزاد بم و دیگر اعضاء ستاد ‏در محل دفتر ریاست این واحد دانشگاهی همراه با پخش کلیپی از دستاوردهای دانشگاه برگزار گردید.‏

دکتر حمید سرحدی رئیس واحد بم در این جلسه ضمن خیرمقدم به اعضاء ستاد دهه فجرو تسلیت فقدان مردی بزرگ عالمی مجاهد مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: ایام دهه فجر نقطه عطف انقلاب شکوهمند اسلامی و متعلق به همه مردم جامعه اسلامی بوده  و این یکی از عوامل اصلی گسترش ‏انقلاب اسلامی در تمام دنیا است.

سرپرست واحد جيرفت در ديدار با مسئول بسيج دانشجويي شهرستان گفت؛دانشجویان، قشر پیشتاز جوامع هستند

دكتر سعيد خاتم ساز سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت با حضور در جمع صمیمی دانشجویان بسیجی واحد جيرفت، بسیج دانشجویی را جایگاهی برای توسعه همزمان علم و ایمان عنوان کرد و اظهار داشت: بسیج دانشجويي پرچمدار توسعه همزمان علم و ایمان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در جلسه هیات امنای استانی خبر داد;پیشرفت فیزیکی ۵۸درصد ساختمان مرکزی شفا در کرمان

جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان دیروز با حضور دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور، حجت‌الاسلام محمد دعایی، محمدمهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و اعضای دیگر این هیات برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر بابک آل طه، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در چهاردهمین جلسه هیات امنای این استان گفت:‌ «استان کرمان 13 واحد دانشگاهی دارد و نسبت به کل استان که دارای 119 مرکز آموزش عالی است 25 درصد از سهم آموزش عالی را به خود اختصاص داده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان نشان افتخار بنیاد صلح را دریافت کرد

جلسه ای با حضور تعدادی از فعالان و سفیران صلح در دفتر رئیس دانشگاه اسلامی واحد سیرجان برگزار شد.

دکتر محمد رفیع صادقی بنیانگذار بنیاد صلح جهانی هوشمند و عضو «یک روز صلح در جهان» ضمن تقدیر از خدمات صلح طلبانه دکتر جعفرقلیخانی رئیس دانشگاه آزاد سیرجان گفت: «با همکاری دانشگاه آزاد چندین برنامه و کنفرانس بین المللی برگزار شده است که نشان از دید باز و تفکر جهانی دکتر جعفرقلیخانی دارد.»

محمد رفیع صادقی نشان افتخاری بنیاد صلح جهانی را به رئیس دانشگاه آزاد واحد سیرجان داد.

رئیس اداره استاندارد با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان دیدار و گفت و گو کرد

سید محمد یزدی میر مخلصونی رئیس اداره استاندار سیرجان با دکتر ابوالفضل جعفرقلیخانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان و دکتر مسعود بهشتی راد معاون پژوهشی و فناوری واحد دیدار و گفت و گو کرد .

میرمخلصونی گفت: «با توان قابل توجه تجهیزات و نیروی انسانی متخصص دانشگاه اداره استاندار سیرجان آمادگی دارد که دفتر استاندارسازی را در واحد سیرجان راه اندازی نماید.»

رئیس اداره استاندارد سیرجان اعلام کرد: «اساتیدی که دارای مرتبه دانشیاری یا استادی باشند می توانند بدون آزمون بعنوان کارشناس اداره استاندار مجوز دریافت و فعالیت کنند.»

تفاهم نامه اموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی زرند با موسسه هم نوا

در راستای سیاست ها و جهت گیریهای بنیادین علمی و به منظور تحقق اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در زمینه گسترش و بومی سازی فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی زرند تفاهم نامه همکاری خود را با موسسه آموزشی و پژوهشی هم نوای آوای پژوهش منعقد کرد .

گلخانه آموزشي تحقيقاتي دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت بستر رشد و ترقي بسياري دارد/ برنامه جامع واحد جيرفت در جهت توسعه توليدات گلخانه اي

دكتر سعيد خاتم ساز سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت از گلخانه آموزشي تحقيقاتي اين واحد دانشگاهي بازديد كرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، دكتر سعيد خاتم ساز سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي واحد جيرفت در اين بازديد گفت: گلخانه آموزشي تحقيقاتي واحد جيرفت بستر رشد و ترقي بسياري دارد لذا بحمدالله ما به اين نتيجه بسيار مهم رسيده ايم كه انجام كارهاي علمي تحقيقاتي مسير ما را براي آينده اي روشن هموار خواهد نمود.

مراسم جشن تکلیف دانش‌آموزان دختر مجتمع آموزشی سما بم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:در آستانه ورود دانش‌آموزان پایه سوم به سن تکلیف مراسم ویژه جشن تکلیف دانش آموزان ‏مجتمع آموزشی سما بم در مسجد جامع صاحب الزمان (عج) این شهرستان برگزار شد.‏

صفحات